ÇOCUK EĞİTİMİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

Sinop Çocuk Üniversitesi'nde Bilim Şenliği büyük ilgi gördü...

25 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen bilim şenliğimiz, Sinop ilindeki 7 farklı okul öncesi, ilkokul ve ortaokuldan 470 öğrencinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Projeye Sinop ili Boyabat ilçesi, merkeze bağlı köy okullarında ve merkez okullarda öğrenim gören öğrencilerin faydalanması sağlanmıştır. Bilim Şenliği’nde katılımcılara Eğitim Fakültesi’nin fen bilgisi eğitimi programında öğrenim gören öğretmen adaylarının yapmış oldukları öğretim materyalleri ve gösteri deneyleri sunulmuştur. Bilim Şenliği’ne katılım gösteren öğrenciler çeştili bilimsel gösteri deneyleri, STEM etkinlikleri, zeka ve hafıza oyunları, sanat etkinlikleri ve eğlenceli oyunlar gibi çok sayıda farklı materyalleri inceleme fırsatı bulurken, çeşitli bilimsel deneylerde ve sanatsal faaliyetlerde de aktif rol almışlardır.

Kalite